FRÅGOR OCH SVAR


Vaddå barnmarknad - är det som loppis?
Nej, inte riktigt, mer som en tillfällig second-hand affär. Vi ger dig möjlighet att handla av många andra familjers begagnade kläder samtidigt. Du väljer fritt bland alla kläder och betalar sedan i en gemensam kassa.

Vaddå bytardag?
Många kallar vår barnmarknad för bytardag, eftersom många prylar byter ägare under dagen.  Men du behöver inte lämna in något för att få handla.

När har ni öppet?
Vi har vår barnmarknad en dag på våren och en dag på hösten. Nästa tillfälle är 14 april kl 9-11.

Får vem som helst komma och handla?
Ja, du behöver inte sälja kläder via oss för att få handla, alla är välkomna.

Hur kan jag betala?
Betala helst via swish, men även kontanter går bra. Tänk på att vi kan ha svårt att växla stora valörer.

Måste jag komma direkt när ni öppnar för att kunna fynda?
Vår erfarenhet är att det brukar vara gott om kläder och finnas fyndchans under hela öppettiden. Det brukar finns extra gott om kläder i de mindre storlekarna.

Kan jag komma och lämna in kläder på lördagen?
Nej, du måste anmäla dig i förväg och få ett säljnummer av oss. Vi tar emot anmälningar från nya säljare från den 24 februari. Antalet säljare är begränsat. Klädinlämningen sker på fredagskvällen. Läs mer under SÄLJA.

Vad händer med det som inte säljs?
Som säljare har man chans att hämta tillbaka sina saker när vi har stängt på lördagen. Det som blir kvar skänks till Hjärta till hjärta.

Vem står bakom Motala Barnmarknad?
Barnmarknaden arrangeras av Motala Frisksportklubb. Huvudansvariga är Sofia och Emelie, två småbarnsföräldrar uppvuxna i Motala. Vi älskar att fynda på bytardagar och barnmarknader, men i Motala har det länge saknats en sådan. 2016 bestämde vi oss för att helt enkelt starta en egen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar